Yritys

Kuljetusliike Taipale Oy on vuonna 1946 perustettu jyväskyläläinen perheyhtiö, joka on erikoistunut kappaletavaran ja elintarvikkeiden kuljettamiseen. Konserniin kuuluvat myös Masa-Kiito Oy ja Taipale Varastointi Oy. Asiakkaitamme palvelee jo 320 logistiikan ammattilaista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. Kuljettajien asemapaikkoja on myös  Järvenpäässä, Mäntässä, Tampereella ja Vantaalla.

Yrityksemme tarjoamiin palveluihin kuuluvat kappaletavara- ja elintarvikekuljetukset, nouto- ja jakelupalvelut sekä varastointipalvelut niin Jyväskylässä kuin Hämeenlinnassakin.

Kalustomme koostuu yli 130 ajoneuvosta, joiden kokonaispainot vaihtelevat 10-76 tonnin välillä. Yhdistelmät ovat pääosin moduuli- ja HCT-mitoitettuja sekä kokosivuaukeavia. Erityislastauksissa käytämme esimerkiksi kattoaukeavaa kalustoa. Myös hiab-lastaukset ja -purut ovat kauttamme mahdollisia. Elintarvikekuljetuksiin käytettävä kalusto täyttää ATP-luokituksen.

Yrityksen toiminnassa otamme huomioon laatu-, ympäristö-, turvallisuus- ja terveysnäkökohdat. Toimintajärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001:2015:n ja ISO 14001:2015:n mukaisesti.

Kuljetusliike Taipale Oy on osa suomalaista Kaukokiito-järjestelmää, joka on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä. Koko Suomen kattavien terminaali- ja linjaverkostojen ansiosta asiakkaat palvellaan Kaukokiidon kautta läpi Suomen.

Yrityksemme arvot perustuvat asiakaslähtöisyyteen, perheyrittäjyyteen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Liiketoimintojen jatkuva kehittäminen sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö ovat yrityksen tärkeimmät voimavarat. Arvostamme myös ympäristöämme ja tästä syystä huolehdimme esimerkiksi asianmukaisesti jätteiden lajittelussa terminaalitoiminnoissamme. Kalustostamme löytyy myös uuden sukupolven teknologiaa edustava LNG-kaasuauto.

Kuljetusliike on edelleen perustajasuvun omistuksessa ja neljäs sukupolvi on jo mukana yhtiön toiminnoissa opiskelujen ohessa. Yhtiön omistavat Kaija Taipale, Anneli Taipale, Riku Vainio, Juuso Peltonen ja Jenna Haapasalo.

Perheyritysten liitto

Ota yhteyttä

Jätä viesti

Yhteydenottolomake