Kappaletavarakuljetukset

Kuljetusliike Taipale Oy on osa valtakunnallista Kaukokiito-ketjua ja yhteistyömme takaa asiakkaillemme nopean ja koko maan kattavan kuljetuspalvelun. Kuljetuksissa omat päivittäiset runkolinjamme painottuvat Helsingin, Turun, Lahden, Hämeenlinnan, Tampereen, Seinäjoen ja Jyväskylän talousalueille, mutta Kaukokiito-ketjun kautta asiakkaamme pystytään palvelemaan aina Hangosta Nuorgamiin. Kaukokiito-ketjun laajan terminaaliverkoston ja koko Suomen kattavan linjaverkoston ansiosta lähetykset toimitetaan asiakkaalle pääsääntöisesti lähetyksen noutopäivää seuraavana päivänä. Käytössämme oleva Repsikka-toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa kuljetuksen reaaliaikaisen seurannan kollitasolla. 

Tehdessäsi kuljetustilauksen klo 13.00 mennessä lähetyksesi noudetaan saman päivän aikana klo 17.00 mennessä tai yrityksen aukioloajan mukaan. Kuljetusaika on pääsääntöisesti yksi vuorokausi tai aikataulukirjan mukaan.

Lähetykset jaetaan arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan. Tarkemmat ja poikkeavat paikkakuntakohtaiset nouto- ja jakeluajat löydät aikatauluhausta, joka kertoo kuljetukseen kuluvan kokonaisajan. Voit myös seurata lähetyksesi kulkua. 

Kaukokiidon sivuilta löydät pakettipalvelumme (Kaukokiito Paketti, Kaukokiito Kappaletavara tai Kaukokiito Osa- ja Kokokuorma), joista voit valita lähetyksellesi parhaimman vaihtoehdon.

Kaukokiito Paketti on paras tapa lähettää alle 100 kilon painoisia lähetyseriäsi. 

Kaukokiito Kappaletavara on toimivin vaihtoehto yrityksellesi, kun lähetät kaikkea pientavarasta useampiin lavoihin kerralla. Palvelu soveltuu myös pitkien, hankalien ja erityiskäsittelyä vaativien tuotteidesi lähettämiseen sekä VAK-kuljetuksiisi. 

Kaukokiito Osa- ja kokokuorma on ympäristöystävällinen ja taloudellinen ratkaisu kaikille yli 3000 kilon tai yli 9 m³ kuljetuksillesi. Noudamme kuorman toivomastasi osoitteesta ja toimitamme sen suoraan vastaanottajalle kaikkialla Suomessa. 

Kuljetusliike vastaa lähetyksestä kuljetukseen ottamisen ja vastaanottajalle luovuttamisen välisenä aikana. Kuljettajan vastuulla on tarkastaa, että lähetys on asianmukainen lähetettäväksi. Kaikissa suoritetuissa kuljetuksissa noudatetaan Tiekuljetussopimuslakia ja sen nojalla annettuja määräyksiä sekä Tavaralinjaliikenteen yleisiä määräyksiä. Lähetys luovutetaan rahtikirjaan merkitylle vastaanottajalle. 

Lähetyksen tulee olla lastattavissa ja purettavissa paikassa, jonne nouto- ja jakeluautolla on esteetön pääsy. Lähetyksen lastaaminen ja purkaminen tapahtuu auton välittömässä läheisyydessä takalaitanostimella, pumppukärryllä tai asiakkaan käyttämällä trukilla. Sopimuksen mukaan lähetys kannetaan esim. kerroksiin.  

Lähettäjä vastaa lähetyksen asianmukaisesta pakkaamisesta niin, että lähetys kestää normaalin terminaalikäsittelyn ja kuljetuksen aikaiset rasitteet sekä sidonnan/tuennan kuormatilassa, lähetyksen rahtikirjasta, osoite- ja vastaanottajamerkinnöistä sekä mahdollisista käsittelyohjeista. 

Vastaanottajalla on velvollisuus tarkastaa lähetys luovutuksen yhteydessä ja tehdä mahdolliset huomiot lähetyksen määrän tai kunnon suhteen rahtikirjaan ennen vastaanottokuittausta. 

Elintarvikekuljetukset >>

Varastointipalvelut >>

Ota yhteyttä

Jätä viesti

Yhteydenottolomake