Yritys

Kuljetusliike Taipale Oy on vuonna 1946 perustettu jyväskyläläinen perheyhtiö. Yritys on erikoistunut kappaletavaran ja elintarvikkeiden kuljettamiseen. Konserniin kuuluvat myös Masa-Kiito Oy ja Taipale Varastointi Oy. Asiakkaita palvelee 85 omaa kuljetusyksikköä ja 210 ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa.

Kuljetusliike Taipale Oy on osa suomalaista Kaukokiito-järjestelmää, joka on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä. Koko Suomen kattavien terminaali- ja linjaverkostojen ansiosta asiakkaat palvellaan Kaukokiidon kautta aina Hangosta Nuorgamiin.

Yrityksen arvot perustuvat asiakaslähtöisyyteen, perheyrittäjyyteen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Liiketoimintojen jatkuva kehittäminen sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö ovat yrityksen tärkeimmät voimavarat.

Kuljetusliike on edelleen perustajasuvun omistuksessa ja päivittäisissä toiminnoissa on jo kolmas sukupolvi mukana. Yhtiön omistavat Kaija Taipale, Anneli Taipale ja Riku Vainio, joka toimii myös konsernin toimitusjohtajana.

Yrityksen laatujärjestelmät täyttävät SFS-EN ISO 9001:2008 ja SFS-EN ISO 14001:2004 stardardien vaatimukset.

 

 

 

 

 


Ota yhteyttä

Jätä viesti